“Hipnoza jedne ljubavi” oduševila borsku publiku [FOTO / VIDEO]

0
115

Bardovi našeg glumišta izveli su pozorišnu predstavu “Hipnoza jedne ljubavi”, po tekstu i pod rediteljskom palicom čuvenog Dušana Kovačevića.

Glumci “Zvezdara teatra” iz Beograda verno su dočarali ovu ljubavnu bajku koja se dešava na jednoj planini, a koja oslikava živote, nadanja i htenja običnih ljudi. Borska publika je gromoglasnim aplauzom pokazala koliko voli i želi što više gostovanja dobrih predstava i priznatih umetnika.

Likove su dočarali glumci Ljubomir Bandović, Anica Dobra, Nina Janković, Ivan Mihailović, Dragan Petrović Pele i Uroš Jakovljević.

“Ovo je komad koji govori o ljubavi, o najjačoj hipnozi koja se zove ljubav i govori o tome da ništa nije jače na svetu od te magije koja se zove ljubav. Igram lika koji se zove Maj, koji ne postoji, ali zapravo moj lik su svi, a treba da ga pronađu u sebi”, kazao je glumac Ivan Mihailović.

“Moj lik se zove Dragi, on je nem i svira gajde. Ova predstava je apsolutni hit u Beogradu, ali ne samo tamo. Gde god smo do sada igrali publika je oduševljena i baš smo srećni zbog toga”, kaže mladi glumac Uroš Jakovljević.

Dragan Petrović Pele, bard našeg glumišta, u ovoj predstavi tumači lik dr Vase.

“Dr Vasa je prijatelj Ranka i njegove žene. Dolazi na njihov poziv da izleči njihovu ćerku Milu. Duško Kovačević je režirao ovaj komad zato što ga najbolje poznaje, a dojam kod publike je sjajan. Karte se rasprodaju za manje od sat i po i to je jbbolji pokazatelj koliko publika voli ovu predstavu”, kaže Dragan Petrović Pele za naš portal.

Premijerno izvođenje ova predstava imala je krajem decembra prošle godine, a do sada je videlo oko 13.000 gledalaca. Gostovanje ove predstave organizovao je borski Centar za kulturu.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Tekst je deo projekta “Borski omladinski žurnal” koji se sufinansira sredstvima Opštine Bor u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.[/box]

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime