Hotel „Jezero“: Trostruko veći broj gostiju ove sezone u odnosu na prethodnu

Hotel „Jezero“ na Borskom jezeru od završetka svog renoviranja, iz godine u godinu postiže sve bolje rezultate. Prema rečima zamenika upravnika hotela Miodraga Milovanovića, kampanja „Moja Srbija“ u mnogome je doprinela povećanju broja gostiju hotela, s obzirom da je preko tridesetak rezervacija bilo upravo plod date kampanje. 

hotel-jezero-2015

Hotel „Jezero“ na Borskom jezeru i ove letnje sezone zabeležio je porast broja gostiju, koji su, ili poslom, ili u turističke svrhe odlučili da odsednu upravo u ovom ugostiteljskom objektu.

Kako ističe menadžment hotela, prezadovoljni su brojem gostiju kojih je ove letnje sezone bilo trostruko više nego prošle, a posebno im imponuje činjenica da će hotel biti popunjen i u septembru i u oktobru, s obzirom da počinje sezona kongresnog turizma.

„Prezadovoljni smo odazivom gostiju ovog leta. Već od sledeće nedelje predstoji nam sezona kongresnog turizma, tako da su svi vikendi u septembru i oktobru praktično popunjeni. Biće ovo po mom mišljenju svakako dobra jesenja sezona“, istakao je zamenik upravnika hotela Miodrag Milovanović.

Na pitanje o popunjenosti kapaciteta ove sezone, Miodrag ističe da je popunjenost bila tri puta veća u odnosu na prethodnu godinu, ne dajući na taj način nikakve precizne podatke.