Humanitarna organizacija “Borani za Bor” prikuplja pomoć za Dom Manastira Sveta Petka

1
1257

Organizacija “Borani za Bor” organizuje numanitarnu akciju prikupljanja pomoći za Domu manastira Svetka Petka u paraćinskom selu Izvor.

Sredstva prikupljena u toku akcije biće utrošenja za kupovinu potrebnih namirnica, sredstava za higijenu i jednokratnih pelena.

“Naše malo njima može puno značiti, a na nama je da pokažemo da smo ljudi u nevolji i velikog srca”, poručuju iz organizacije “Borani za Bor”.

Zainteresovani da podrže ovu humanitarnu akciju mogu se javiti direktno organizaciji, odnosno Daliboru Joviću na broj telefona: 0611396111.

“Donacije su moguće u vidu kupovine potrebnih namirnica i sredstava za higijenu”, navodi se u pozivu na akciju organizacije “Borani za Bor”.

Tokom epidemije koronavirusa organizacije se istakla brojnim humanitarnima akcijama kojima su pomogli najugroženijim Boranima.

1 KOMENTAR

  1. Lepo…Takodje ,bilo bi veoma dobro da Borani u veoma,veoma velikom broju NAPOKON SAZNAJU….da li negde na teritoriji GRADA Bora i u Borskom okrugu postoje ili ne postoje…ostaci i rusevine nasih drevnih crkava i manastira …takozvana crkvista i manastirista…Sto ogroman procenat Borana uopste ne zna…niti je ikada o tome uopste i razmisljalo….😃 Pa zato…evo neka Portal 030 to istrazi…potrebno je 2 sata maksimum . Pa onda i objavi…da SVI i to naucimo… 😃
    I mzoda u buducnosti DAMO I PRILOGE I ZA OBNOVU ISTIH…😃 Uzgred…KOLIKO ima ZIVIH MANASTIRA na OGROMNOJ TERITORIJI OPSTINE MAJDANPEK I GRADA BORA ZAJEDNO..,??? KOLIKO..??? 😃 Koji su i gde su ti zivi manastiri…???😃 Naravno da je to pre svega pitanje za ljude i zaposlene iz Borske crkve i Timocke eparhije…😃 Jer ponavljanje vecito ISTE METODOLOGIJE I ISTOG MODELA… …daje uvak ISTE REZULTATE…
    U svakoj oblasti….😃 A da li je ovo ovde JAVNO napisano … i gradjanska INICIJATIVA..??? Pa to ce vec znati gradjani GRADA Bora…I nema nikakve potrebe za nekimobjasnjenjem…Bilo cijim…😃Pozz.iz 🚞

    .

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime