Huti Ota Tre slavi peti rođendan

U Omladinskom centru Zaječar bend Huti Ota Tre proslaviće večeras svoj peti rođendan.Pored nastupa ovog i kragujevačkog benda Larska publiku očekuju i promocije dve zanimljive knjige.

Zaječarce od 21 sat u Omladinskom centru očekuju nastupi  grupe Huti Ota Tre, kao i više nego odlične Larske iz Kragujevca. Ovaj zaječarski bend osnovan je pre tačno pet godina sa ciljem da publici približi fuziju rokenrola, hip hopa, panka i fanka. Ovom prilikom, bend proslavlja svoj peti rođendan, a ujedno će predstaviti i svog novog člana. Trenutno aktuelni album posvećen je Branislavu Nikoliću Floksiju.

Neposredno pre nastupa bendova okupljenima će biti predstavljena knjiga „Rokenrol u kandžama interneta 2“ autora Predraga Jovanovića i Branimira Loknera, kao i zbirke pesama „Seljobriti kaži 2“ autora Branislava Bašića Pekara.

“Posle sjajnih promocija u Beogradu i Novom Sadu nastavlja se priča od prošle godine u Zaječaru na istom mestu, ali ovoga puta sa akterima ove knjige Huti Ota Tre i akterima buduće knjige Larska” kažu autori.