Igre na vodi u petak na borskim bazenima

Manifestacija „Sportski duh“, koja se nezvanično smatra naslednikom popularnih Igara bez granica, biće održana u petak, 21. jula na bazenu Bobana Momčilović Veličković u Boru.

Organizatori najavljuju niz zanimljivih takmičenja koja će ispuniti bazen veseljem i nadmetanjem.

„Obožavaoci vodenih igara imaće priliku da uživaju u fantastičnim disciplinama koje će testirati veštinu, snagu i timski duh takmičara“, najavljuju organizatori.

Jedna od omiljenih igara na manifestaciji je Vodena košarka, gde će ekipe pokazati svoje košarkaško umeće, ali u vodi. Skok, šut, gol – atraktivna igra koja će odmeriti preciznost i snagu igrača u skokovima ka golu. U „Mokrim vitezovima“ takmičari će se suočiti u epskoj borbi vodenim prskalicama, što će biti prava poslastica za gledaoce.

„Manifestacija je otvorena za sve zainteresovane, ali takmičenju mogu pristupiti samo punoletni takmičari. Formirajte ekipu od 4 muška i 2 ženska člana i prijavite se za učešće. Ovo je jedinstvena prilika da se takmičite i zabavite sa prijateljima, zato je ne smete propustiti“, kažu iz organizacije Sportskog duha.

Letnji turnir igara na vodi, „Sportski duh“, održaće se na otvorenim bazenima Ustanove sa početkom u 19.30 časova.

Prijave su otvorene do 19. jula sa formiranom ekipom od 6 članova (4 muška i 2 ženska člana) na broj telefona 060/27-27-048.

Ulaz za sve posetioce je besplatan, stoga povedite porodicu i prijatelje i podržite hrabre takmičare dok se nadmeću u duhu sportske fer-plej borbe.

Bazeni USC „Bobana Momčilović Veličković“ u Boru neće raditi u petak, 21. jula, jer će biti rezervisani za ovu manifestaciju.