Inovacija & internetizacija poslovanja

 Borska internet organizacija "Bitno", "Digimed" doo i Udruženje građana "Napredna Srbija" organizuju u subotu, 06.oktobra, u borskoj Narodnoj Biblioteci, informativno-motivaciono edukativni skup sa temom "Inovacija & internetizacija poslovanja".


Internet
već dugo nije puko sredstvo komunikacije ili zabave. Revolucionarni razvoj informacionih tehnologija, kao talas je zahvatio  našu zemlju i vrlo brzo će, kao što se to  već desilo u razvijenim zemljama, preplaviti i potopiti sve ostale medije, a takođe i sadašnje, u velikoj meri zaostale metode poslovanja.

Danas je internet, između ostalog, i jedan od najvažnijih alata savremenog poslovanja, i omogućuje kako povećanje efektivnosti poslovanja i optimizacije samog procesa tako i marketinga i promocije. Mogućnost da se sa korisnikom ili poslovnim partnerom na internetu može direktno komunicirati, gde postoji mogućnost interakcije kombinovanjem svih drugih postojećih medija, čini internet najmoćnijim oruđem koje savremena tehnologija pruža modernom poslovanju.

 
 Ovaj skup je namenjen pre svega prezetnicima i preduzetima, bilo da upravljaju svojim ili vode tuđa preduzeća. Svejedno da li pokreću novi ili žele da unaprede posao koji rade.
 
Predavački tim organizacije "Napredna Srbija" u sastavu Miodrag Kostić (Suvlasnik i direktor agencije "Veza" – www.veza.biz ), Tijana Sekulić (Vlasnica dizajn stdija "AT Haus" – www.athaus.co.yu ) i Miloje Sekulić (Direktor E-PR sektora u agenciji McCann-Erickson Public Relations i dugogodišnji glavni i odgovorni urednikmagazina "E-Magazin" – www.emagazin.co.yu) odgovoriće na pitanja sa kojima se svakodnevno susreće svaki moderan preduzetnik. 
 
Skup počinje u 12 časova na pijemnom odelenju narodne Bibilioteke u Boru, a ulaz je slobodan!