Ispovest žene pretučene u Zaječaru

Od udaraca mi je krv lila, a oni su me šutirali u glavu dok se nisam onesvestila!

nasilje

Pala sam, a onda su obojica počela da me šutiraju. Udarali su me do besvesti. Od udaraca u glavu krv mi je lila i na nos i na usta – ispričala je nesrećna Mileva Stojimirović.

Sve se odigralo iza “Intereksa“, u samom centru grada Zaječara, u blizini ulice Zoran Radmilović. Prema prvim informacijama, nju su pretukla iz čista mira i obesti dvojica mladića.

Krenula sam u zoru, nešto pre pet sati ujutro da iz kontejnera pokupim stari hleb za svinje. Dovukla sam kolica do kontejnera i tražila hleb, kad su mi prišla dvojica mladića. Imaju dvadesetak godina – priča Mileva.

Jedan ju je udario u glavu nešto govoreći što ona nije razumela.

Pala sam, a onda su obojica počela da me šutiraju. Udarali su me do besvesti. Od udaraca u glavu krv mi je lila i na nos i na usta. Molila sam ih da prestanu, a onda sam se onesvestila… Oni su tad otišli, priča nesrećna starica.

Policija pretpostavlja da je žena pala i da su mladići nastavili da je šutiraju u lice i telo, jer su povrede koje je zadobila toliko teške da je malo verovatno da su nanete rukama. Takođe se pretpostavlja da su se oni iživljavali nad nesrećnom ženom jer ih je verovatno iritiralo što ona traži stvari po kontejneru.

U bolnicu ju je odvezao sin gde joj je ukazana prva pomoć. Konstatovan joj je prelom vilice i očno-nosnog dela lica.

Pretpostavlja se da su napadači skinhedsi, a policija za njima intezivno traga.

(Telegraf/Blic)