Ivana Pavković favorit u finalu takmičenja “Zvezde Granda”

0
46

Ako je suditi po mišljenju stručnjaka, Ivana Pavković,  mlada Borska pevačica, ima velike šanse da se okiti pobedničkim lovorikama i postane nova zvezda Granda u subotnjem finalu ovog takmičenja.

Ivana Pavković je teškom borbom sa jakom konkurencijom uspela da dodje do finala takmičenja “Zvezde Granda” koje će se održati u subotu u Beogradskoj areni. Ovo je veliki uspeh mlade Borske pevačice naročito ako se uzme u obzir da je jednom ispala iz takmičenja ali da se vratila putem baraža.

Medjutim, i pored ovog uspeha, ako je suditi po rečima stručnjaka Ivani se osmehuje i pobednička titula ovog prestižnog takmičenja mladih pevačkih nada.
Novinari lista Alo, sproveli su svojevrsnu anketu medju tekstopisaca, kompozitora i iskusnih pevčkih zvezda, da bi saznali njihovo mišljenje o mogućem pobedniku. Ocenjivane su pre svega vokalne mogućnosti a zatim šarm, stajling i lepota. Zbirom utisaka Ivana Pavković je odskočila kao neko ko bi mogao da Arenu, ali i celu Srbiju, podigne na noge.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M4LIYddaugc&NR=1[/youtube]

Mladu Boranku su izmedju ostalih podržali Marina Tucaković, Saša Matić i Suzana Mančić. Ostaje da se vidi da li će ukus publike da se poklopi sa ukusom stručnjaka.

Bor030 želi Ivani puno uspeha u sutrašnjem finalu i poziva sugradjane da svojim glasovima podrže Ivanu do pobede.

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here