Ivica Dačić: Borski okrug svetli primer kontinuiteta socijalističkog razvoja

Ivica Dačić, predsednik Socijalističke partije Srbije sastao se sinoć u Boru sa rukovodstvom gradskih i opštinskih odbora Borskog i Zaječarskog okruga u okviru organizacionih sastanaka povodom predstojećih izbora.

Sastancima sa rukovodstvima gradskih i opštinskih odbora Socijalistička partija Srbije nastavila je pripreme za predstojeće izbore. Pored rukovodstva gradskih i opštinskih odbora iz Borskog i Zaječarskog okruga, sastanku su prisustvovali, i Novica Tončev, potpredsednik GO SPS, Đorđe Čabarkapa, direktor stručne službe, Vanja Vukić i Marjan Jovanović, članovi predsedništva, kao i Uglješa Marković, predsednik Socijalističke omladine.

„Borski i Zaječarski okrug za nas imaju poseban značaj, ne samo zbog toga što ovde imamo verno članstvo i glasače 30 godina unazad, već i zbog toga što ovaj kraj uspešno neguje naše ideje socijalne jednakosti i pravde i predstavlja svetli primer kontinuiteta socijalističkog razvoja. Današnjim, drugim po redu, sastankom nastavljamo koordinaciju i pripreme za predstojeće izbore sa namerom da detaljno sagledamo probleme, potrebe i specifičnosti svakog okruga u Srbiji. Кada je Negotinska krajina u pitanju, svakako jedan od prioriteta našeg programa i daljeg delovanja biće i pojačane aktivnosti i veća pažnja koju ćemo da posvetimo pitanju zaštite životne sredine“, rekao je Ivica Dačić.