Izabrana najlepša devojka istočne Srbije [FOTO]

U punoj sali borskog biskopa „Zvezda“, sinoć je tradicionalno održana manifestacija „Princeza istoka“. Titulu najlepše devojke istočne Srbije ponela Nevena Milenković iz Aleksinca, a za njene pratilje izabrane su Sanja Stanković iz Bora i Nevena Vasiljević iz Zaječara.

Princeza istoka

Petočlani žiri u sastavu Dobrica Đurić – predsednik Skupštine opštine Bor, Mirko Đurić – član Opštinskog veća, Zvonko Trifunović – sportista, Branko Pešić – urednik „Sezam magazina“, Ivica Nikolić – privrednik,  imao je „slatke muke“ da od devet prelepih devojaka izabere „princezu istoka“. Odluku žirija u potpunosti je podržala i publika koja je ovacijama i aplauzom pozdravila pobednicu.

princeza-istoka-2013

Nevena Milenković se već tri godine bavi manekenstvom i do sada je učestvovala na nekoliko takmičenja lepote, prošle godine joj je umalo izmakla titula „Princeze istoka“ koju je ove godine sa pravom ponela. Želja joj je postane Miss Srbije!

Nevena Milenković
Nevena Milenković – Princeza istoka 2013.

U muzičkom delu programa sinoć su nastupale mlade zvezde Andrija Aki Marković, Jelena Gerbec i borska grupa „Turbulencija“.

Organizator tradicionalne manifestacije „Princeza istoka“, na kojoj se još od 1997. godine bira najlepša devojka istočne Srbije, je Žarko Timotijević i „Sezam produkcija“.

Žarko Timotijević
Žarko Timotijević

Izrazio bih svoje veliko zadovoljstvo što je „Princeza istoka“ opstala svih ovih teških godina. U novom prostoru, jedne od najlepših bioskopskih sala u Srbiji, i ovog puta smo imali predivne devojake i atraktivan zabavni program. Očekivanja publike i organizatora su u potpunosti ispunjena, istakao je, između ostalog, Timotijević.

[nggallery id=60]