Javni čas joge u sredu u Boru

Povodom Međunarodnog dana joge „Tim kreativnih ideja“ poziva sve zainteresovane na javni čas joge koji će se održati u sredu, 21. juna u parku ispred Muzičke škole. Ova manifestacija, koja se obeležava širom sveta, organizuje se u Srbiji uz podršku Ambasade Indije, u saradnji sa školama joge.

Ovogodišnja tema Međunarodnog dana joge je posvećena roditeljima i deci, s fokusom na važnost pozitivnih primera i zdravog načina života u prirodi.

Joga instruktor Željka Zdravković, koja je stručnjak za različite stilove joge, hipnoterapeut i dula, imaće čast da vodi ovaj čas.

„Smatramo da je važno da roditelji svojim primerom podstiču zdrave stilove života kod dece. Kroz jogu, oni mogu da nauče kako da pravilno brinu o svom telu i umu, te da razvijaju dobro raspoloženje i harmoniju u sebi“, izjavila je Zdravković.

Svi učesnici trebaju poneti svoju prostirku, bilo da je to podloga ili peškir za plažu. Javni čas joge počinje u 17.30 sati, a očekuje se da će trajati oko sat vremena.

Za vežbače koji blagovremeno najave svoje prisustvo, preko Fejsbuk stranice , na e-mail: [email protected] ili telefona: 0611337260, biće obezbeđene majice.