Jelena Tanić nova „Princeza Istoka“

Devojka iz Bora, Jelena Tanić (21), izabrana je za ovogodišnju „Princezu istoka“, na tradicionalnom izboru na najlepšu devojku Istočne Srbije održanom sinoć u amfiteatru.

Princeza istoka 2012

Prva pratilja je Nevena Milenković (16) iz Aleksinca, dok je za drugu pratilju izabarana Marija Mateović (16) iz Ražnja.

Pred gotovo 4.000 ljudi sinoć je u borskom „Amfiteatru“ održana 16. po redu muzičko-zabavna manifestacija „Princeza istoka“ u organizaciji „Sezam produkcije“ , a pod pokroviteljstvom Opštine Bor.

Ove godine se 11 devojaka iz Aleksinca, Ražnja, Niša, Zaječara, Sokobanje i Bora takmičilo za titulu najleše devojke Istočne Srbije.

Pobednica Jelena Tanić je rođena 28. juna 1991. godine u Boru. Visoka je 183 santimetara, teška 62 kilograma, obim struka 60 cm, obim kukova 90 cm i obim grudi, takođe, 90 cm. Po zanimanju je kozmetičarka, ali bi volela da radi u policiji. Bila je prva pratilja na „Princezi istoka“ 2011. godine. Životni moto joj je: „Voli, jer hrabri vole, a kukavice čekaju da budu voljene“.

Nova Princeza istoka je kao glavnu nagradu dobila vikend u Beču sa spa tretmanom, kao i nakit butika „Dve šmizle“.

Jelena je posle proglašenja izjavila da se ozbiljno pripremala za ovo takmičenje i da se nadala pobedi: Osećaj je fenomenalan. U svima devojkama postoji želja za pobedom i ja sam ispunila svoj cilj koji sam zacrtala pre takmičenja. Planiram da se u budućnosti bavim manekenstvom i modelingom.

Do sada nisam bila u Beču i drago mi je što mi se ukazala prilika da posetim jedan od najlepših evropskih gradova.

Pobeda je došla posle napornih priprema koje su trajale dva meseca.

Poručila bih svim devojkama da skupe hrabrost i prijave se sledeće godine jer sve ovo nije ništa strašno.

Odlazak u Beč je sponzorisala Nely Janošević, vlasnice firme „Nely e.u. Hausbetreuung“ iz ovog austrijskog grada, koja se i sama bavila manekenstvom i modelingom. Ona je kao članica žirija učestvovala u sinoćnjoj manifestaciji i ispraćena je velikim aplauzom publike.

Drago mi je što me je borska publika ispratila snažnim aplauzom i ovacijama, to je znak da sam uradila pozitivne stvari za ovaj grad.

Izbor za mis je odlično organizovan i kandidatkinje su bile zaista lepe. Sve su mlade i pred njima je svetla budućnost. Podsećaju me na mene sa početka moje karijere, ističe Nely.

U noći ljubavi i lepote, Nely nam se poverila da je za Bor veže i njena trenutna ljubav, ali nije želela da nam otkrije koji je muškarac „ukrao njeno srce“.

U muzičkom delu programa nastupali su borski bend „Turbulencija“, sve popularniji „In Vivo“ i Dragan kojić Keba!

[nggallery id=155]