JKP “3. oktobar” demantuje optužbe da nehumano postupa sa životinjama

3
55

Javno komunalno preduzeće “3. oktobar” čija je služba “zoohigijene” zadužena za zbrinjavanje pasa lutalica u Boru demantovalo je danas navode i da nehumano postupa sa životinjama. U saopštenju se navodi da preduzeće postupa po zakonima i propisima koji se odnose na ovu oblast.

Pas lutalica

Povodom tekstova objavljenih na pojedinim društvenim mrežama, a radi istinitog i potpunog informisanja građana i javnosti, J.K.P. „3. Oktobar“ Bor sa potpunom odgovornošću demantuje navode o nehumanom i surovom postupanju sa psima lutalicama, i tvrdi da se u poverenim poslovima zoohigijenske službe u potpunosti pridržava svih zakona i propisa koji regulišu ovu oblast. Ovo preduzeće je pod svakodnevnim nadzorom nadležnih inspekcijskih službi kao i organa ovlašćenih za stručni nadzor u obavljanju ove delatnosti, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu JKP “3. oktobar”.

Na pojedinim društvenim mrežana pojavile su se fotografije na kojima se vide psi “zbijeni” u malim kavezima za koje se tvrdi da su slikane u objektima JKP “3.oktobar”.

3 KOMENTARA

  1. Gdje su nestali psi iz prihvatilista J.K.P. “3 Oktobar”? Slike koje su postavili pokazuju prazne kaveze i samo 3 psa u dva kaveza, gdje su ostali psi? Koliko dugo kane zavaravati javnost?

  2. Zasto novinari i televizija nisu usli u prihvatiliste i snimili prilog, ili cekaju da rukovodioci prihvatilista pripreme teren?

  3. Pobili IH.sta su drugo mogli da urade ili IH pobacali zive u rupe sto su radili I ranije..zato Nikome nije bio dizvoljen ulaz…na srecu IMA snimaka I jos mnogih dokaza njihovog “humanog” rada

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime