JKP “Toplana”: Kvar na kotlu, Borani bez grejanja

4
2008

Nadležni iz Javnog komunalnog preduzeća “Toplana” oglasili su se saopštenjem za javnost u kome navode da je krivac za loše grejanje danas – kvar na kotlu.

Kako navode u JKP “Toplana” do kvara je u 15.05 sati došlo u proizvodnom delu toplane, jer je iz sistema “ispao kotao VK-1”, što je, kažu i dovelo do “naglog pada temperature u samom kotlu”.

“U toku popodneva radnici toplane osposobili su kotao i započeli postupak vraćanja rada kotla u proces proizvodnje. Zbog naglog pada temperature u kotlu, potrebno je određeno vreme da se temperatura u samom kotlu vrati na predhodni radni nivo”, kaže se u saopštenju JKP “Toplana” u kojem kažu i da se očekuje da u toku večeri bude uspostavljena “uobičajna dinamika isporuke toplotne energije za grejanje”.4 KOMENTARA

 1. Nisu krivi samo radnici i rukovdstvo.Najlakse je optuziti nekoga jer to nista ne kosta i ne mora da se dokazuje.
  Sistem grejanja je zastareo.Oprema takodje izraubovana.
  Generacijski problemi se samo nagomilavaju.
  Zgrade koje su prikljucene na sistem centralnog grejanja su energetski neefikasne.
  Ogroman dug neplatisa .Da se nekako i naplati odmah moglo bi se racunati na ulaganja u sistem.Ovako hoces da se grejes a neces da platis.Hoces topao stan a fura ti hladan vetar na sve strane jer su ti prece cigarete alkohol i vozikanje gradom.Zadihtuj malo te prozore.Ulaganje u sanaciju ili alu prozore se isplati posle kratkog vremena.
  U ostalom imas pravo da se odjavis sa grejanja pa cepaj drva ako ti je bolje.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime