JobFair 08 – Kreiraj svoju budućnost

 Tradicionalni sajam poslova za studente završnih godina, apsolvente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta "JobFair 08 – Kreiraj svoju budućnost!" održaće se u zgradi Tehničkih fakulteta, Bulevar kralja Aleksandra 73, 3. i 4. novembra 2008. godine od 9 do 17 h.
 

Tradicionalni sajam poslova za studente završnih godina, apsolvente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta "JobFair 08 – Kreiraj svoju budućnost!" održaće se u zgradi Tehničkih fakulteta, Bulevar kralja Aleksandra 73, 3. i 4. novembra 2008. godine od 9 – 17 h.

 

 

Udruženje studenata tehnike Evrope (BEST) i Udruženje studenata elektrotehnike Evrope (EESTEC), predstaviće mladim akademcima Univerziteta u Beogradu potencijal naše privrede. Učešće je najavilo više od 50 kompnija.

 

Cilj Sajma je da pomoć sadašnjim i budućim mladim inženjerima da dođu do željenog posla ili prilike za stručno usavršavanje u nekoj od kompanija koje uspešno posluju u Srbiji.

 

IT sektor kompanije Mozzart, generalnog pokrovitelja sajma poslova "JobFair 08 – Kreiraj svoju budućnost!", u saradnji sa organizacionim timom JobFair-a 08 organizuje veliki programerski turnir!

Potrebno je implementirati AI (artificial intelligence) program koji igra Gomoku (igra tipa XO u kojoj je potrebno spojiti 5 simbola u nizu).

Svim učesnicima slede vredne nagrade, a turnir će biti održan tokom trajanja Sajma, 3. i 4. novembra u Beogradu, u zgradi tehničkih fakulteta kod Vukovog spomenika.

Nagrade su:
1. Apple Mac Book
2. Samsung i900 Omnia
3. Apple IPod

Tokom Sajma, posetioci učestvuju u popunjavanju elektronske baze biografija, www.jobfair.rs koja se distribuira svim kompanijama učesnicama.