Još jedan poraz fudbalera OFK “Bor”

Serija loših rezultata OFK “Bor” nastavljena je i u nedelju kada su u okviru šestog kola Srpske lige “Istok” na svom terenu borski fudbaleri izgubili rezultatom 1:3 (1:1) protiv ekipe FK “Tabane 1970” iz Jagodine.

ofk-bor-2014-02

Pred oko 200 gledalaca na stadionu OFK “Bor” borski fudbaleri poraženi su rezultatom 1:3 protiv ekipe FK “Tabane 1970” iz Jagodine.

Iako su gosti iz Jagodine zasluženo odneli sva tri boda, ne može se reći da je podmlađeni sastav OFK “Bor” razočarao igrom.

Naime, nakon gola Jovanovića u 23. minutu kojim su Jagodinci poveli rezultatom od 0:1, samo šest minuta kasnije mrežu gola gostujuće ekipe zatresao je Nikolić, čime je borskoj ekipi doneo izjednačenje od 1:1, što će biti i konačan rezultat na kraju prvog poluvremena.

Na samom startu drugog poluvremena domaćim igračima u mnogome je manjkala realizacija dobro odigranih akcija. Ipak, gostujuća ekipa sa takvim stvarima nije imala problema. Golovima Cvetkovića u 67. i Miloševića već u 70. minutu postavljen je konačan rezultat od 1:3 u korist jagodinskog tima.

Boranima je ovo drugi poraz na domaćem terenu, a sa samo jednim bodom izabranici trenera Bešinića zauzimaju poslednje mesto na tabeli.

OFK “Bor”: Đoševski, Čaurević, Nikolić, Mladenović, Cokić, Radovanović, Stamenković, Stanković (Aleksić), Marković, Kolarević, Trailović.

FK “Tabane 1970”: Ristić Sr., Ristić Sl., Milosavljević, Mijatović, Mirkailo, Urošević, Milošević (Životić), Cvetković (Martinović), Stojanović, Stamenković, Jovanović (Janković).