Još jedna mirna novogodišnja noć u Boru

Novogodišnja noć u Boru protekla je mirno, uz koncert Tropiko benda u amfiteatru Doma kulture i vatromet. Dežurne službe nisu imale veliki broj intervencija.

Gradonačelnik Bora Aleksandra Milikić je u prvim satima obišao dežurne službe i uverio se da je novogodišnja noć protekla bez ikakvih problema.

Iz borske policijske uprave dobili smo informaciju da je stanje javnog reda i mira bio na zavidnom nivou u novogodišnjoj noći, kao i da nije bilo prekršaja.

Dežurna služba Hitne pomoći imala je 16 ambulantnih intervencija i dve na terenu, ali srećom bez težih slučajeva.

U borskom porodilištu Opšte bolnice jutros je primljena jedna trudnica i očekuje se da će prva prinova u 2020. godini biti u toku današnjeg dana.

Gradonačelnik Aleksandar Milikić je obišao je u toku novogodišnje noći i JKP „Toplana“ u kojoj problema, takođe, nije bilo.

„Drago mi je da Javno komunalno preduzeće „Toplana“ radi uobičajnom dinamikom isporuke toplotne energije za grejanje i da će ovakav tempo nastaviti i u narednom periodu“, izjavio je gradonačelnik Milikić, čestitajući našim sugrađanima srećnu Novu godinu punu zdravlja, uspeha i napretka.