Kabare “Brak ustvari ljubav” oduševio borsku publiku

0
211

Život jednog bračnog para, usponi i padovi, prikazani kroz prizmu finog humora, držali su pažnju publike u borskoj Muzičkoj školi, punih sat i po vremena.

Predstava “Brak ustvari ljubav” nastala je na temelju kabarea “Kako razumeti Srbe”, koji se već godinama izvodi na sceni Pozorišta na terazijama u Beogradu.
Dvoje glumaca, Vladan i Kristina Savić, koji su i u privatnom životu supružnici, pokazuju u ovoj predstavi da je sve moguće prebroditi, ako postoji ljubav i ako se na brak gleda kao na timsku igru.

“U predstavi igram Vladanovu ženu, što i jesam u privatnom životu. Uloga žene je da, pored svih poteškoća koje brak nosi, sačuva taj brak i da ljubav, kao osnovu, stavi u prvi plan. Publika jako lepo reaguje na ovu predstavu jer je ovo univerzalna, ali ne banalna bračna priča”, ističe glumica Kristina Savić.

“Mi smo hteli da napravimo jedan mini mjuzikl, da publici van velikih pozorišnih centara, kakav je Beograd, približimo taj žanr mjuzikla, pa tako u predstavi izvodimo muzičke numere koje su lepo uklopljene u ovu priču”, kaže glumac Vladan Savić.

Glumci su, svakako, postigli svoj cilj, a to je da se svaki gledalac posle predstave bolje oseća i da se oni neraspoloženi oraspolože. Organizator gostovanja i ove predstave bio je borski Centar za kulturu.

(Predrag Ivković)POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime