Karavan „Dveri“ posetio Bor

Karavan Srpskog pokreta „Dveri“  posetio je danas Bor u kampanji pod nazivom „Oslobođenje“.

Predsednik Izvršnog odbora pokreta pozvao je Borane da ne izlaze na predstojeće parlamentarne izbore i poručio da kroz bojkot žele da stvore uslove za „normalne izbore“.

„Građani Bora se moraju pobuniti i jedan od načina jeste upravo aktivni bojkot narednih izbora kojim bi poručili da žele zdravu životnu sredinu“, kazao je Puškić.

Građanima se, dodao je on, zbog nemogućnosti da to „Dveri“ učine na nacionalnim medijima, prezentuje u ovakvim kontaktima program od 55 tačaka za poboljšanje života u Srbiji.

Kako je Boranima rekao Borko Puškić, predsednik Izvršnog pokreta „Dveri“, kampanja, pored predstavljanja programa ove političke grupacije, ima za cilj i bojkot predstojećih izbora, ali i peticiju „protiv migrantske politike ove vlasti“.

„Imamo situaciju da danas građani Bora odlaze trbuhom za kruhom u beli svet, u Slovačku, Češku, zato što moraju da prehrane svoje porodice, zato što nema mesta u RTB Boru ni za obične fizičke radnike, zato što su dva bogata rudnika zlata stopostotno prodata“, istakao je Puškić i dodao da dok Srbi emigriraju dolaze „migranti kojima će se davati subvencije i stimulacije kako bi ovde ostali“.