Karleuša „odlepila“ na Boranina u Zvezdama Granda

Već prvim izlaskom na scenu članica žirija Zvezda Granda Jelena Karleuša bila je oduševljena njegovim izgledom, a kasnije i pevanjem. Nakon prve otpevane pesme dobio je svih šest „da“, a rezultat je ostao isti i nakon druge numere. Saznajte ko je iz Bora ovoliko oduševio žiri poznatog muzičkog show programa Zvezde Granda.

karleusa-zvezde-granda

Iako je već učestvovao u Zvezdama Granda, Boranin Nemanja Bačilović okušao se u ovom takmičenju i u ovoj sezoni. Otpevavši pesmu „Noć mi te duguje“ Zdravka Čolića Nemanja je pokupio sve simpatije sturčnog žirija i dobio svih šest „da“.

nemanja-bacilovic-zvezde-granda

Ova odluka nije se promenila ni nakon otpevane druge numere „I kad me svi zaborave“ Marinka Rokvića, a posebno oduševljenje iskazala je Jelena Karleuša kojoj se Boranin posebno dopao.

„Ti si prelep. Neka mešavina Bred Pita i Pola Njumana.“, prokomentarisala je Jelena Karleuša.

Pevačica je za Nemanju imala samo reči hvale, pa nije zaboravila da prokomentariše ni njegovu boju glasa i talenat.

„Ja stvarno odavno nisam videla lepšeg muškarca. Generalno retko pamtim frajere, ali vidiš, tebe se sećam i sećam se da sam pratila takmičenje zbog tebe. Ipak, ti si nestao. Ovde si pokazao da jako lepo pevaš, da pevaš oba faha sjajno. Ti sa nekim dobrim menadžerom, poput Saše Popovića možeš da napraviš veliku karijeru, a ja ću od sada biti tvoj anđeo čuvar“, istakla je Karleuša.

(Ekskluziva, Bor030)