Kladovo: Pokušali da prokrijumčare cigarete vredne 185.000 dinara

2
161

Zbog osnovane sumnje da su pokušali da prokrijumčare cigarete, bez akciznih markica, ukupne vrednosti od oko 185.000 dinara, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu uhapsili su S.F. (55) i P.P. (49).

Ova dvojica, osumnjičeni su da su izvršili krivično delo krijumčarenja u pokušaju. Policija je, navodi se u saopštenju PU Bor,  u automobilu, marke “citroen”, kojim je upravljao S.F, dok je P.P. bio na mestu suvozača, pronašla 1.396 paklica cigareta “Ašima”, bez akciznih markica.

Cigarete su zaplenjene, a osumnjičenima je određena mera zadržavanja do 48 sati, nakon koje će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni nadležnom tužilaštvu.

2 KOMENTARA

  1. Drzava ovakva kakva je , je inkvizicija , ne da ti da prezivis , da prehranis porodicu . 1396 paklica cigareta , jaki kriminalci , a fukara tajkunska i mafijaska u Srbiji , uvoznicki lobi i zlocinacki sporazum o stabilizaciji i pridruzivanju koji nam je satro ekonomiju to nista to mora.Sistem te laze narode osvesti se i podigni se protiv kolonijalne pete kolone ogledane u naprednim demokratskim socijalistickim ogledalima.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime