Klub za mlade „Enigma” organizuje humanitarno karaoke veče za pomoć Mariji Gambošević

Klub za mlade „Enigma” organizuje humanitarno karaoke veče u subotu, 4. juna u 19.30 časova u kafiću „Nova romansa”, a sav prikupljeni novac biće usmeren na lečenje trinaestogodišnje Marije Gambošević.

Klub za mlade „Enigma” se prethodnih pet godina uspešno bavio aktivizmom i organizovanjem zajednice u sklopu organizacije „Srbija u pokretu”, a kako kaže lider ovog kluba, Vuksan Miličević, sada su odlučili da se osamostale, te je humanitarno karaoke veče pod nazivom „Za Marijin najlepši osmeh!”, prva samostalna akcija.

„Takođe, ovo je i najava za lokalnu peticiju koju ćemo uskoro sprovesti. Naime, reč je o peticiji koja za cilj ima formiranje fonda za lečenje bolesne dece u Boru i selima koja pripadaju našem gradu, te molim ljude da nas prate jer će nam njihova pomoć biti ključna”, naglašava Miličević.

U proteklih pet godina klub za mlade „Enigma” radio je na nekoliko inicijativa, kako na lokalnom, tako i na nacionalnom nivou, od kojih izdvajaju nacionalnu inicijativu „U ime kulture” koja je, kako kažu, bila najveća i najuspešnija.