KMF „Bor“ doživeo poraz na domaćem terenu

KMF „Bor“ doživeo je prvi poraz na domaćem terenu ove sezone u četvrtom kolu Treće futsal lige „Istok“ od zaječarskog KMF „Timok 2013“ rezultatom 1:6 (1:1).

Pred nešto više od 50 gledalaca u velikoj sali JU Sportski centar „Bor“ nakon dve godine pauze odigran je novi susret između ova dva rivala.

Domaći igrači su početnu inicijativu prepustili igračima Timoka i uglavnom čekali priliku iz kontra napada. Ređale su se prilike na obe strane ali su golmani Stojčić i Anđelković vidno skoncentrisani ušli u ovaj meč. Borani su poveli u osmom minutu golom Nenada Đorđevića koji je na dodavanje Terzića veoma precizno šutirao i savladao golmana gostiju. Prednost domaćih trajala je svega četiri minuta. Nakon nespretne intervencija i igranja rukom Đorđevića u šest metara, sudija je dosudio kazneni udarac koji je hladnokrvno realizovao Nikola Đoković za 1:1. Do kraja poluvremena viđene su odlične prilike na obe strane ali se na odmor ipak otišlo rezultatom iz dvanaestog minuta meča.

Samo tri minuta nastavka bilo je potrebno zaječarskom timu da preokrene rezultat preciznim udarcem Marka Cokića. Odgovorili su Borani vrlo brzo stvoriviši dve odlične prilike, ali je izostala završnica. U dvadesetšestom minutu nakon kontra napada Cokić postiže svoj drugi gol na meču i donosi Timoku prednost od dva gola. Probali su Borani da napadnu svim silama što je otvorilo mnogo prostora za kontra napade gostiju. Nakon jednog od takvih kontra napada gostiju i udarca ka golu, lopta je nesrećno zakačila igrača domaćih Aleksića i prevarila nemoćnog Stojčića za 1:4. Probali su Borani da napadnu i sa pet igrača (golman-igrač) ali nisu uspeli da postignu gol i vrate se u meč. Do kraja meča Cokić je postigao i svoj treći, a Đoković svoj drugi pogodak na meču za konačnih KMF „Bor“ – KMF „Timok 2013“ 1:6.

Nakon ovog poraza Borani se sada nalaze na šestoj poziciji dok su se Zaječarci popeli na treće mesto na tabeli.

U narednom kolu KMF „Bor“ gostuje bujanovačkom BSK-u.

Sastavi timova

KMF „Bor“: Milan Stojčić (G), Milivoj Đenadić (K), Marko Terzić, Nenad Đorđević, Nikola Krstić, Milan Bulatović, Igor Zlatković, Miloš Aleksić, Nikola Nakić, Dalibor Đenadić. Trener: Mario Popović

KMF „Timok 2013“: Srđan Anđelković (G), Marko Cokić, Nikola Đoković, Nino Stojanovski, Saša Spasovski, Marko Cvetković, Miloš Jonović, Bojan Aranđelović (K), Ivan Aleksić, Dragan Filipović. Trener: Nenad Petrović