KMF „Bor“ ostvario novu pobedu

U utakmici sedmog kola Treće futsal lige „Istok“ KMF „Bor“ pobedio je ekipu KMF „Put-inženjering“ rezultatom 6:3 (4:1).

Silno motivisani domaći igrači ušli su u ovaj meč sa željom da prekinu niz loših rezultata i već u prvom minutu meča poveli golom Miloša Stanojevića. Nije brzo primljeni pogodak poljuljao goste.

U trećem minutu na semaforu je ponovo bio nerešen rezultat, a strelac za Nišlije bio je Strahinja Petrović. Narednih nekoliko minuta meča proteklo je u brojnim šansama na obe strane.

U devetom minutu meča novu prednost Boranima donosi kapiten Milivoj Đenadić, a četiri minuta kasnije Marko Terzić pogađa za 3:1. Sjajno prvo poluvreme završeno je još jednim pogotkom domaćih. Četvrti gol za KMF „Bor“ postigao je Nikola Krstić.

Odlično su igrači „Put-inženjeringa“ započeli nastavak meča i već u 22. minutu smanjili na 4:2 preko Vladana Stankovića.

Rezultatski zaostatak uslovio je igru gostiju sa pet igrača u polju (golman-igrač) ali i mnogo prostora za kontre Borana. U 27. minutu Milivoj Đenadić je svojim drugim pogotkom na meču praktično razrešio sve dileme o pitanju pobednika.

Uspeo je Vladan Stanković da postigne i svoj drugi pogodak na meču u 32. minutu i unese određenu neizvesnost u završnicu meča. Ipak, Borani su uspeli da odigraju odličnu odbranu do kraja meča, ali i da postignu šesti pogodak i time stave tačku na ovaj meč.  Strelac poslednjeg gola na meču bio je Davor Čaurević.

Novom pobedom KMF „Bor“ je sakupio deveti bod ove sezone i trenutno se nalazi na sedmom mestu na tabeli. KMF „Put-inženjering“ je ovim porazom skliznuo na poslednje mesto na tabeli.

Do kraja sezone očekuje nas sigurno veoma zanimljiva borba za gotovo sve pozicije na tabeli jer je sezona 2018/2019 možda i najujednačenija u poslednjih nekoliko godina. Narednog vikenda našu ekipu očekuje gostovanje u Kuršumliji.

Sastavi ekipa

KMF „Bor“: Milan Stojčić (G), Miloš Stanojević, Marko Terzić, Nikola Nikolić, Milivoj Đenadić (K), Davor Čaurević, Nikola Krstić, Miloš Aleksić, Nenad Đorđević, Damir Ramadani, Miloš Stanković. Trener: Mario Popović

KMF „Put-inženjering“: Marko Stojanović (G), Miloš Kostić, Nikola Mladenović, Strahinja Petrović, Vladan Stanković, Mladen Petrović, Aleksandar Mihajlović, Marko Mitrovski, Stefan Vučković, Alen Kocić. Trener: Dejan Mihajlović