Koji političar finansira negotinsku Barbiku? [FOTO]

Stan od 500.000 evra, dijamanti, plastične operacije, egzotična putovanja, pokloni su koje je negotinska Barbika dobila od poznatog političara, inače, očigledno njenog velikog obožavaoca.

barbika2
privatna.arhiva

Kako je našem poznatom listu „Blic“ potvrdilo nekoliko ljudi koji poznaju Marijanu S. (30), devojku iz Negotina u čije je telo uloženo više od 50.000 evra, „diskretni investitor“ je veoma uticajni političar.

Sve plastične operacije, ogroman stan u najelitnijem delu Frankfurta od pola miliona evra, markiranu garderobu, putovanja privatnim avionom, nakit, dijamante i slično, Marijana je dobila na poklon od velikodušnog prijatelja, političara koji je u vlasti i ima ženu i dvoje dece. Postavlja se pitanje da li je častio državnim novcem ili svojim ličnim, a u pitanju je svakako suma od preko milion evra – priča dobro upućeni sagovornik “Blica”.

Negotinska Barbika i političar bili su u vezi nekoliko godina, a i sada se povremeno viđaju.

Ona je češće dolazila u Beograd dok su bili u vezi, a on je povremeno odlazio kod nje u stan koji joj je kupio u Frankfurtu.

Drugi izvor kaže da je Marijana dotičnog političara upoznala na jednoj zabavi u luksuznom restoranu u Beogradu. On otkriva da je političar mnogo stariji od Marijane i da se bavi i biznisom.

barbika1
privatna.arhiva

Iako je u prvim razgovorima sa reporterom „Blica“ tvrdila da sama zarađuje za plastične operacije i slatki život, Marijana je juče priznala da je bila u vezi sa darežljivim političarem.

Imate i slike mog stana u Frankfurtu?! Da li se neko vidi na njima? … Ne mogu da vam otkrijem njegovo ime. To je osoba koja ima porodicu, a ja ne želim da mu se ime povlači po novinama. Plašim se šta bi moglo da se desi ako bi se saznalo ko je on – kaže Marijana.

Negotinska Barbika, inače, tvrdi da radi kao menadžer u banci u Frankfurtu, ali nije želela da opiše svoje radno mesto i imenuje banku.

[socialpoll id=“2304828″]

Inače, Marijana je do svoje trinaeste godine živela u Bukovču, a osnovnu školu do sedmog razreda pohađala je u Kobišnici. Kao i većina naših Krajinaca napušta našu zemlju i odlazi u Nemačku gde nastavlja sa školovanjem. Kako nam je i sama rekla dobro pamti školske dane u OŠ „Stevan Stojanović Mokranjac“ u Kobišnici, ali nam je takođe rekla da ne dolazi toliko često u svoj rodni kraj.

[AFG_gallery id=’50’]

(Blic/Bor030)