Kolektivno čišćenje snega u Srbiji #LopataUp #DanZaCiscenjeSnega

0
14

“Cela Srbija je pod snegom, vreme je da prestanemo da kukamo i budemo solidarni. Pomozimo jedni drugima tako što ćemo, za početak, očistiti sneg ispred svoje kuće.”

ciscenje snega
FOTO: http://www.siol.net

Danas će u celoj srbiji biti održana velika, možda najveće do sada, Tviter akcija u kojoj se svako od nas poziva da izdvoji malo svog vremena i angažuje se, zajedno sa svojim komšijama, na čišćenju snega ispred ulaza svojih zgrada, dvorišta kuća, poslovnog prostora, itd.

Ovu akciju je na Tviteru pokrenuo jedan od najuticajnijih tviteraša iz Srbije Zoran Torbica @torbica a podržala ga je skoro cela domaća tviter zajednica pa će svoj doprinos dati i mnogi poznati ljudi sa Tvitera kao što su Gordana Čomić @gordanacom, Istok Pavlović @istok, Ivan Minić @burek, a svoju podršku akciji dao je i Ministar Oliver Dulić @cistacica.

Web tim Bor030 poziva sve svoje čitaoce i sve gradjane Bora da uzmu učešće u ovoj akciji i da na taj način pokažemo svoju sopstvenu medjusobnu solidarnost kao i solidarnost sa ostalim gradjanima Srbije koji će “uzeti stvar u svoje ruke” i uraditi neku korsinu stvar.

Akcija će trajati od 12 do 15 časova i da bi bila uspešna dovoljno je da očistite sneg ispred svojih vrata i tom prilikom napravite fotografiju vas ili vaših komšija “u akciji”

Svoje fotografije nam možete poslati na [email protected] ili ih postavite na našoj Fejsbuk strani https://www.facebook.com/bor030 a mi ćemo sve to podeliti sa ostatkom Srbije.

Sve aktivnosti oko ove akcije možete pratiti na Tviteru pod hashtagovima #LopataUp i #DanZaCiscenjeSnega ili na našem portalu, Facebook strani i Twitteru @Bor030

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime