Kompanija „Srbija Ziđin Koper” donirala nastavnu opremu OŠ „Branko Radičević” u Boru

Kompanija „Srbija Ziđin Koper” (Serbia Zijin Copper) donirala je video projektore i bele table u vrednosti od 230 hiljada dinara Osnovnoj školi „Branko Radičević” u Boru.

Projektori i table se već koriste u nastavi i tim povodom je članica Kabineta generalnog direktora kompanije „Srbija Ziđin Koper”, Qian Wang posetila ovu osnovnu školu.

„„Srbija Ziđin Koper” je, kao društveno odgovorna kompanija, uvek otvorena za saradnju u želji za unapređenjem lokalne zajednice u kojoj poslujemo, a posebno za pomoć deci i zato smo danas u ovoj školi”, kaže Wang.

Direktor Osnovne škole „Branko Radičević”, Radiša Petković kaže da mu je izuzetno drago što u gradu Boru posluje društveno odgovorna kompnija kao što je „Srbija Ziđin Koper”.

„Zahvaljujem se kompaniji „Srbija Ziđin Koper” koja je Osnovnoj školi „Branko Radičević” u Boru donirala tri video projektora i tri velike bele table koje su izuzetno potrebne u nastavi za realizaciju plana i programa. Nadam se da ovo nije kraj saradnje i da ćemo u narednom periodu raditi na tome da školu opremimo dodatnom IT opremom donacijom ove kineske kompanije koja je iskazala spremnost da uvek izađe u susret kada su u pitanju škole”, ističe Petković.