Kompanija „Srbija Ziđin Koper” organizovala prijem za šampiona Evrope u kik boksu Bobana Nikolića

Kompanija „Srbija Ziđin Koper” organizovala je prijem za Bobana Nikolića koji je na nedavno održanom Evropskom prvesnstvu u kik boksu u Turskoj osvojio titulu prvaka Evrope. 

Dvadesetšestogodišnji šampion Evrope u kik boksu u disciplini lou kik do 57 kilograma, zaposen je u kompaniji „Srbija Ziđin Koper” koja je na ovaj način želela da čestita uspešnom borskom sportisti.

Kompanija je, kako je rečeno, ponosna što među zaposlenima ima i istaknute sportiste koji širom sveta brane boje države Srbije, ostvaruju vrhunske rezultate i sa takmičenja donose najsjajnija odličja.

„Ova medalja je rezultat ličnog truda i zalaganja, ali smo mi veoma srećni što ju je osvojio naš izvrstan mladi radnik”, rekao je direktor Sektora ljudskih resursa Huang Džaoju, još jednom se zahvalivši šampionu Evrope u kik boksu.

Boban Nikolić je u finalu pobedio aktuelnog prvaka sveta što, kako kaže, nije mala stvar. Osim toga, Nikolić se pobedom u finalu revanširao Azerbejdžancu od kojeg je izgubio u finalu Svetskog prvenstva prošle godine.

„Na Evropskom prvenstvu nema lakih borbi, nema lakih mečeva. U finalu sam pobedio aktuelnog svetskog prvaka, i to ubedljivo. Na takmičenje sam došao sa slomljenim nosom, što je povreda koju sam zadobio još tokom priprema. Kompanija „Srbija Ziđin Koper” mi je uvek izlazila u susret kada je trebalo da odsustvujem s posla zbog priprema i takmičenja. Zbog toga hoću da se zahvalim i mojoj šefici Violeti Vučković, ali i Aleksandru Tuševljaku. Imam posao koji mi omogućava da radim i treniram, što meni zaista mnogo znači, jer mogu temeljno da se spremim za takmičenja na kojima predstavljam svoj grad i zemlju”, istakao je evropski šampion u kik boksu.

Nikolić je, između ostalog, kazao da će mu čast koju mu je ukazala kompanija u kojoj je zaposlen predstavljati podsticaj za dalji trud i rad.


Objavljeni medijski sadržaj je nastao u okviru projekta „Ponos grada“, koji je sufinansiran iz budžeta grada Bora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.