Kompanija „Srbija Ziđin Majning” čestitala građanima Bora Dan grada

Generalni direktor kompanije „Srbija Ziđin Majning d.o.o. Bor” (Serbia Zijin Mining) Li Heping je u ime kompanije uputio čestitku čelnicima grada Bora, kao i svim građanima i građankama Bora, povodom obeležavanja Dana grada i dana oslobođenja Bora u Drugom svetskom ratu.

„Obeležavanjem ovog značajnog praznika, koji podseća na 3. oktobar 1944. godine i ukazuje na važnu istorijsku činjenicu – oslobođenje Bora u Drugom svetskom ratu, iskazujete veliko poštovanje i zahvalnost precima koji su časno branili svoju otadžbinu i ukazujete mladim naraštajima da je važno da nastave da čuvaju ovu tradiciju”, piše u čestitki generalnog direktora kompanije „Srbija Ziđin Majning d.o.o. Bor” Li Hepinga.

„Srbija Ziđin Majning”, nastavlja on u pismu, „iako mlada kompanija, neguje tradicionalne vrednosti i kao iskreni partner lokalne zajednice u kojoj posluje, želi svesrdno da pomogne da se zajedničkim snagama izgrade sigurni temelji za kvalitetnu i bolju budućnost svih
stanovnika grada Bora.”

On je dodao da se nada da će saradnja grada Bora i kompanije „Srbija Ziđin Majning” u budućnosti biti još čvršća i da će zajedno uspeti da realizuju još mnogo uspešnih projekata, kao i da će svi biti ponosni na rudnik Čukaru Peki, kao prvi zeleni rudnik u Srbiji.