Kompaniji “Rakita” nagrada za razvoj društveno odgovornog poslovanja

1
272

Kompanija Rakita dobila je priznanje Foruma za odgovorno poslovanje za dostignuća u doprinosu lokalnoj zajedinici, a ova značajna nagrada uručena je tokom proslave desetogodišnjice Foruma koji okuplja više od 30 društveno odgovornih kompanija, među kojima su Telenor, Dilojt, Coca Cola, Bambi, B92, Banka Intesa, VIP Mobile, Unicredit i druge.

Svečanoj ceremoniji prisustvovali su državni sekretar Bojan Stević iz Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu, ambasadori Švedske, Holandije i Velike Britanije i drugi ugledni članovi poslovne zajednice.

“Zadovoljstvo nam je što je naša kompanija, osim članstva u Forumu za odgovorno poslovanje, dobila i priznanje koje pokazuje da su naša praksa, posvećenost i rezultati doprinosa lokalnoj zajednici prepoznati i cenjeni”, kažu u Rakiti.

U ovoj kompaniji naglašavaju da su joj u fokusu dugoročni održivi projekti kreiranja novih radnih mesta, edukacija i obrazovanje, podizanje svesti o zaštiti životne sredine, kao i filantropija i podrška lokalnim projektima organizacija civilnog društva.

1 KOMENTAR

  1. Za nas obicne gradjane ,taj pojam RAKITA,nista ne znaci.
    Recimo,napravise oni kancelariju ,na lepom udarnom mestu,ja prolazim i hajde da svratim i priupitam cime se oni to bave,kakav je znacj toga.
    Docekase me jedan pa drugi “sluzbenik “, a odgovora nema, jer ocito ni sami nisu svesni sta im je posao ,vazno je primiti “debelu”platu.
    Jedan od njih ,predhodno na radnim mestima u TV BOR,pa u regionalnom centru za rzvoj,daje sarkastican i nadmen odgovor da su ga pozvali onako ,s ulice ,da radi za njih.
    Strasno je to sto zista u ovoj nasoj lepoj Srbiji,vise nista ne funkcionise na nacin koji je razumljim obicnim ljudima.

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here