Kompletan odbor Pokreta za obnovu kraljevine Srbije u Boru prešao u Srpsku naprednu stranku

Kompletan Gradski odbor Pokreta za obnovu kraljevine Srbije (GO POKS) u Boru prešao je u lokalni odbor Srpske napredne stranke (SNS) jer su, kako kažu, izgubljeni osnovni postulati u delovanju POKS-a.

Bivši lider POKS-a i odbornik u Skupštini grada Bora Slaviša Mladenović kazao da je u SNS- prepoznata p politika očuvanja i razvoja Srbije.

„Odlučili smo se da pristupimo naprednjacima jer su se izgubili osnovni postulati POKS-a. Jedino gde smo videli pravu državotvornost i mogućnost da utičamo na lokalnom i globalnom nivou je Srpska napredna stranka i uz predsednika Aleksandra Vučića“, kazao je Mladenović.

Povrenik Srpske napredne stranke i gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić poželeo je dobrodošlicu bivšim članovima POKS-a uz želju da zajedničkim radom razvijaju grad i državu.

„Politika koju je vodio POKS  i koju vodi SNS ima samo jedan cilj da zemlja ide dalje, da Srbija ne sme da stane. Dobrodošli u porodicu Srpske napredne stranke u kojoj ima mesta za sve ljude koji Srbiju vide kao svoju kuću, otadžbinu i jedinu zamlju koju imamo i koje nećemo da se odreknemo. Naša porodica je svakim danom sve brojnija i hvala svima što ste prepoznali ispravnost politike predsednika Aleksandra Vučića. Meni lično, a i celoj Srpskoj naprednoj stranci je drago što smo postali bogatiji za još mnogo dobrih ljudi, čestitih, vrednih i poštenih. Još jednom, dobrodošli i želim vam da se osećate kao kod svoje kuće“, rekao je Milikić.

Pokret za obnovu kraljevine Srbije na prošlogodišnjim lokalnim izborima bio na listi „Boško Obradović – Srpski pokret DVERI – POKS – Miloš Parandilović – Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije“. Ova lista je dobila 1.017 glasova (4,09%) i dodeljeno joj je jedno odborničko mesto.