Koncert Lene Kovačević, predstave i svečana akademija na proslavi Dana grada Bora

Muzički program, pozorišne predstave za decu i odrasle i svečana akademija u organizaciji Centra za kulturu obeležiće ovogodišnju proslavu Dana grada Bora.

Prigodan program povodom dana kada je Bor oslobođen u Drugom svetskom ratu biće upriličen na scenama Muzičke škole „Miodrag Vasiljević“ i borskog bioskopa „Zvezda“.

Proslava počinje 2. oktobra pozorišnom predstavom za odrasle „Povratak otkačenih“ u sali Muzičke škole, cena ulaznice je 400 dinara.

Na Dan grada, 3. oktobra u sali Muzičke škole biće održana Svečana akademija sa početkom u 12 sati.

Na istom mestu će od 19 sati nastup imati kompozitorka i pop/džez pevačica Lena Kovačević. Cena ulaznica za koncert je 500 dinara.

Dečija predstava „Čarobni kolačić“ biće izvedena u borskom beoskopu „Zvezda“ od 10 sati za decu predškolskog uzrasta i 12 sati za mlađe osnovce. Ulaz je za deci i roditelje besplatan.

Karte se za predstavu „Povratak otkačenih“ i koncert Lene Kovačević mogu kupiti u Centru za kulturu svakog radnog dana od 8 do 14 sati. Telefon za informacije je 030/424-546.

U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba posetioci su dužni da nose zaštitne maske i drže propisanu distancu.