KONKURS ZA POSAO Obrazovno kreativni centar (OKC) u potrazi za novim saradnikom

Obrazovno kreativni centar (OKC) iz Bora u potrazi je za novim saradnikom koji će biti deo OKC porodice. 

Ukoliko posedujete odlično znanje rada na računaru, dobro se snalazite u programu Microsoft Office, volite logički da razmišljate, proaktivni ste i dobro funkcionišete u timu, posao poslovnog administratora u Obrazovno kreativnom centru može da bude baš ono što tažite.

Šta podrazumeva posao poslovnog administratora? Za početak to bi bilo unošenje podataka u MS Excel tabelu i rad u MS Wordu, odnosno u Gugl dokumentima i tabelama. To je, naravno, samo početak. Ako ste kreativni i volite da stičete nova znanja, što je neizostavna komponenta za rad u OKC timu, granice ne postoje. Svoje znanje i veštine možete da razvijate u kojem god pravcu želite, a OKC tim će biti tu da Vas u tome podrži.

Iz Obrazovno kreativnog centra poručuju da obavite mali istraživački rad, neophodan za budući posao, o tome ko su oni, gde se nalaze, čime se bave, kakvo im je radno vreme, kako izgleda poslovni prostor, a pre svega je važno da saznate zašto insistiraju na radu na računaru.

Evo male pomoći, OKC pomaže obrazovanju uz pomoć informacionih tehnologija i vodeća je IT firma koja se bavi onlajn stručnim usavršavanjem zaposlenih u obrazovnom sistemu Srbije, ali i država u okruženju. Očekuje vas rad u prijatnom ambijentu sa sjajnim ljudima od kojih ćete moći mnogo da naučite.

Ukoliko mislite da Vam ovaj posao odgovara, potrebno je da popunite dokument sa prijavne stranice i pošaljete ga na imejl [email protected] do 20. avgusta.