Koronavirus u Boru registrovan kod još četiri osobe

4
2587

U prethodnih nedelju dana koronaviris je u Boru potvrđen kod još četiri osobe, saopštila je dr Vesna Radosavljević direktorka borskog Doma zdravlja.

Ona je kazala da su poslednja tri slučaja registrovana juče i da se radi o pacijentima koji imaju blage simptome.

“Juče smo registrovali tri novozaražena. Radi se o pacijentima koji imaju blagu kliničku sliku. Oni su klinički obrađeni, uređena im je laboratorija, rendgen, imaju izveštaj pulmologa prema kome oni nisu zdravstveno ugroženi i trenutno se nalaze u kućnoj izolaciji”, izjavila je dr Radosavljević.

Zdravstveno stanje pacijenata je takvo da nije bilo potrebe da se upućuju na lečenje u infektivnim klinikama u drugim gradovima.

“Na grudnom odeljenju je trenutno smešteno osam pacijenata zbog svojih hroničnih bolesti, dok hospitalizovanih zbog kovida-19 nema“, kazao je dr Goran Joksimović, direktor Opšte bolnice u Boru.

Od prošlonedeljnog obraćanja javnosti u Boru je urađeno 57 testova, od kojih je 21 negativan, šest pozitivno, dok se za ostalih 30 rezultati još očekuju.

Od početka testiranja u Boru je prisustvo virusa potvrđeno kod ukupno 175 osoba. Uz četiri najnovija slučaja, virus je trenutno aktivan kod ukupno šest pacijenata.

4 KOMENTARA

  1. Dva miliona glsaca nisu laznjak, a to sto ste nedisciplinovani i sto ste lupali u serpe da se ukine vanr.stanje je vasa prica

  2. tanja kažeš dva miliona glasača verovatno misliš na 500.000 +1,500.000 . NA 100€ imalo je pravo 5,000.000 a birački spisak je imao 6,500.000. Očito da su glasa i Boško Buha kao i oni sa solunskog fronta.
    Hajde matora žena što lažeš nas, nego lažeš sebe

  3. Nemaju oni pojma.Kad odes kod lekara prvo te pita sta vam je.Pa ja da znam bio bih lekar a oni pitaju mene.
    Pa se tako desi da vas ubije korona a njihova preporuka je bila da kuvate supice.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime