Košarkaši „Zicera“ dobili Leskovčane sa 27 razlike

Tim Košarkaškog kluba „Zicer“ iz Bora savladao je juče na gostovanju ekipu KK „Hisar“ iz Leskovca i time ostvario osmu pobedu u Drugoj srpskoj regionalnoj ligi „Istok“.

kk-zicer-blace-01

Borski košarkaši ubedljivo su rezultatom 57:84 (17:15, 17:21, 08:28, 15:20) u jučerašnjoj utakmici u hali Sportsko-rekreacionog centra „Dubočica“ u Leskovcu savladali košarkaše „Hisara“.

Ziceraši su u meč ušli dosta nesigurno, uz veliki broj grešaka i u napadu i u odbrani. To je i dovelo do neznatne razlike od +2 za domaću ekipu na kraju prvog perioda igre.

Ipak, u nastavku utakmice, borski tim uspeo je da preokrene rezultat  i da na poluvreme ode sa ostvarenim košem prednosti (34:36).

Treća četvrtina bila je prelomna. Borani su odličnom odbranom, brzim kontrama i organizovanim napadima protivniku dozvolili svega četiri koša za celu četvrtinu. To je ujedno i omuogućilo našim košarkašima da u poslednji period igre uđu rasterećenije i postave konačnih 27 razlike.

Najefikasniji u ekipi „Zicera“ bio je Prodanović S. sa postignutih 20 poena, dok je u timu „Hisara“ sa svojih 17 poena najučinkovitiji bio Stanković S.

KK „Hisar“: Jović T., Milivojević S., Stanković S., Lilić N., Stojanović O., Mladenović M., Stamenković N., Milovanović A., Nedeljković S., Kocić L., Stamenković N., Mihajlović L.

KK „Zicer“: Antonijević M., Buljan B., Prodanović S., Mijatović M., Petrović V., Stanojević N., Petrović M., Kocić M., Gligorijević S., Bogdanović D.