Košarkašice Bora poražene od Vrbasa u gostima

Košarkašice ŽKK „Bor“ poražene su juče u gostima u meču trećeg kola Prve ženske lige Srbije od ekipe KK „Vrbas Medela“ iz Vrbasa rezultatom 63:53 (15:08, 18:13, 15:18, 15:14). 

kosarkaska-lopta-bor030

Pred oko 250 gledalaca u dvorani sportova „CFK Drago Jovović“ u Vrbasu košarkašice Bora odigrale su meč trećeg kola Prve ženske lige Srbije protiv ekipe KK „Vrbas Medela“ iz Vrbasa, inače, trenutno četvrtoplasirane ekipe na tabeli najjače ženske košarkaške lige u našoj zemlji.

Boranke su utakmicu započele lošije nego što se to od njih očekivalo. Izgubivši prvu i drugu četvrtinu, Boranke su se znatno boljom igrom vratile u borbu za pobedu tek u trećoj četvrtini. Međutim, četvrta četvrtina donela je ponovni pad u igri i odbrani i konačan rezultat u korist domaćina.

Najefikasnija u našoj ekipi bila je Jozić J. sa svojih 15 poena, dok je u ekipi  iz Vrbasa najučinkovitija bila Dušanić L. sa svojim 21 poenom.

ŽKK „Bor“: Vučković, Ćirov, Stamenković, Jozić , Mijaković, Petrović, Popovć, Sulejman, Radić, Piljević, Milutinović, Golubović.

ŽKK „Vrbas Medela“: Džombeta, Marković, Bejkić, Janković, Bučevac, Cukić, Jovović, Cejović, Rajić, Dušanić, Antić, Lukić.