Košarkašice poražene od jakih Novosađanki

Košarkašice ŽKK “Bor” izgubile su u subotu na svom parketu od ekipe ŽKK “Novosadska ŽKA” iz Novog Sada rezultatom 45: 85 (6:19, 11:17, 15:22, 13:27) u utakmici 8. kola Prve lige Srbije.

zkk-bor-zkk-radnicki

Po osmi put Boranke su doživele poraz u najjačoj ženskoj košarkaškoj ligi u zemlji. Ovog puta gošće iz Novog Sada rešile su utakmicu praktično na samom početku meča napravivši veliku razliku.

Boranke su se u nastavku popravile u odbrani, ali su dobro postavljeni napadi u mnogome falili, što je i rezultovalo porazom od 40 razlike.

Dobru partiju na strani našeg tima pružile su Jelena Nikpaljević sa svojih 20 poena i indeksom efikasnosti 16 i Stamenković Kristina sa postignutih 6 koševa i indeksom efikasnosti 7. Kod gošći najučinkovitija bila je Đurić Neda sa svojih 13 poena i indeksom efikasnosti 20, kao i Momirov Mirjana sa postignutih 17 poena i indeksom efikasnosti 16.

ŽKK “Bor”: Stamenković K., Bekan T., Filipović K, Tucić T., Živić M., Milićević I., Cocić D., Nikpaljević J., Sulejman M., Stanujkić A.

ŽKK “Novosadska ŽKA”: Stamenković J., Androić N., Vuković N., Đurić N., Gvero D., Marunkić T., Radulović L., Trebovac T., Lukač D., Vitomir N., Momirov M., Mitrović J.