Kragujevčanka teže povređena u saobraćajnoj nezgodi kod naselja “Bor 2”

1
70

Tridesetogodišnja Kragujevčanka A.B. zadobila je teže povrede glave kada je sinoć nešto pre 23 sata iskočila iz automobila kojim je upravljao njen momak N.P(33) iz Bora. Incident se dogodio u ulici Crnovrških brigada, na delu između naselja “Sunce” i “Bor 2”.

saobracajka-bor2-2014

Prema nezvaničnim informacijama do kojih su došli mediji, A.B. je sedela na zadnjem sedištu, jer je konzumirala alkohol na žurci sa koje su se vraćali. Njih dvoje su se usput posvađali i nesrećna devojka je u jednom trenutku iskočila iz automobila u pokretu.

Kada je uočio šta je A.B. uradila, mladić je zaustavio vozilo i pozvao hitnu pomoć. Dežurna lekarska ekipa je na licu mesta zatekla devojku kako leži na asvaltu u lokvi krvi. Odmah je prevežena u bolnicu, gde je zbrinuta.

“Pacijentkinja je dovežena u besvesnom stanju, sa teškim telesnim povredama preloma lobanje i unutrašnjim krvarenjem glave. Sada je na Odeljenju intenzivne nege, trenutno je stabilno i van životne opasnosti”, kažu za “Blic” u borskoj bolnici.

Policija je od A.B. i njenog dečka uzela krv na analizu da bi se videlo da li su bili u alkoholisanom stanju.

“Mi smo se posvađali, a ja sam se okrenuo da joj nešto kažem. Šokirao sam se kada sam video da je nema na zadnjem sedištu. Odmah sam ukočio, istrčao iz auta i video je nešto dalje kako leži na sred asfalta”, ispričao je dečko nadležnim organima.

Kako se nezvanično saznaje, A.B. je policiji potvrdila da je samostalno iskočila iz automobila.

(Blic / Bor030)

1 KOMENTAR

  1. Ovi su se svađali do besvesti tu po komšiluku, mrtvi pijani izgleda. A nju su bukvalno ubacili u auto dok je plakala i kukala na sav glas na ove momke. Imao sam osećaj da je neko nekog ubio koliko je zapomagala… Policija neka vidi ko je taj vozač i šta se tačno desilo.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime