Kreativne radionice za najmlađe i bogat kulturni sadržaj za odrasle u septembru i oktobru

U okviru Centra za kulturu opštine Bor, u septembru ponovo počinju sa radom kreativne radionice namenjene mlađoj populaciji, odnosno onim mališanima koji žele da steknu nova iskustva iz oblasti glume i muzike.

centar-za-kulturu-logo

Naime, iz Centra za kulturu kažu da je prva nedelja septembra namenjena najmlađima, pa će se tako već u sredu, 2. septembra na repertoaru bioskopa „Zvezda“ naći 2D i 3D projekcije animiranih filmova, a 6. septembra sa početkom u 12 časova, na opštu radost svih mališana, biće izvedena predstava „Pepa Prase i potraga za gospodinom Tedijem“, takođe u sali bioskopa. A kako navodi naš sagovornik iz Centra za kulturu, zamenica direktora ove ustanove – Simonida Gavrić, ukoliko uslovi to dozvole i sala muzičke škole bude osposobljena za rad, u septembru će premijerno biti prikazana i pozorišna predstava „Bubica“.

Što se radionica tiče, u subotu 5. septembra, ponovo počinje sa radom škola glume koja vrši upis novih članova i namenjena je učenicima osnovnih škola, a u toku naredne nedelje predviđeno je da sa radom počne i škola gitare.

Do kraja septembra, počeće i pozorišna sezona za odrasle, a ovom prilikom su najavljeni i izvandredni sadržaji koji će obeležiti mesec oktobar.