“Kuća snova“ ostvaruje san bračnom paru iz Zlota

Produkcijska kuća ’’Adventidž’’, koja je prošle godine bila organizator TV serijala ’’Kuća snova’’ je ponovo stupila na scenu, ali ovaj put je pokazala svoju humanu stranu pomažući porodici Mustecić, učesnicima serijala, da dobiju potomstvo.

 

Produkcijska kuća ’’Adventidž’’, koja je prošle godine bila organizator TV serijala ’’Kuća snova’’ je ponovo stupila na scenu, ali ovaj put je pokazala svoju humanu stranu pomažući porodici Mustecić, učesnicima serijala, da dobiju potomstvo. Divna i Zoran Mustecić iz Zlota su već dugo u braku, ali nikako da njihov dom ogreje dečija graja ili plač, pa im je navedena produkcijska kuća dala obećanje da će ih novčano pomagati sve dok ne uspeju da ostvare svoj san.

‘’U braku smo trinaest godina, a počeli smo da se lečimo pre osam godina, kada smo videli da nešto ne ide kako treba. Zbog toga je veštačka oplodnja za nas nagrada veća od kuće, pogotovo što su nam vrata „kuće snova“ uvek širom otvorena.’’

Naime, porodica Mustecić, koja je podvrgnuta brojnim analizama i testovima, mora stalno da provodi vreme u Beogradu, ali im to ne pada teško jer su im vlasnici ‘’kuće snova’’ Saška i Saša velikodušno podarili ključeve svog doma.

‘’Saša i Saška su trenutno u Nišu. Otišli su da ispolažu ispite. Za to vreme mi im čuvamo kuću. Super su! Sa njima se slažemo od početka serijala, tako da smo i posle završetka „Kuće snova“ nastavili druženje. Izašli su nam u susret i rekli da su nam vrata njihove kuće uvek otvorena. Viđamo se samo sa nekolicinom parova – sa Ivanom i Srđanom iz Kragujevca, a trebalo bi da idemo u Novi Sad kod Mirjane i Dušana – kaže Zoran Mustecić.’’

Druga sezona „Kuće snova“, saznajemo, počeće najverovatnije u martu i ponovo će biti emitovana na B 92.

 

Video o Zoranu i Divni možete pogledati ovde :

{youtube}Fe2qg07MI34{/youtube}