Kvar na vrelovodu, deo Bora nema grejanje

9
88

Zbog kvara na delu magistralnog vrelovoda isporuku toplotne energije trenutno nemaju pojedini potrošači u starom delu Boru.

Do proboja je došlo na delu vrelovoda u krugu Rudarsko-topioničarskog basena Bor.

Pogođeni su potrošači iz sledećih ulica: Nikole Pašića (deo ulice), Trg oslobođenja, Milana Vasića – Perice, Moše Pijade 17, Đorđe Vajferta, Đure Đakovića, Vuka Karadžića, Šistekova, Kestenova, Ivo Lole Ribara, Vojske Jugoslavije, Dragiše Mišovića, Branislava Nušića, Branka Radičevića, Jovana Cvijića, Homoljska, Rudarska i Avalska ulica.

Bez grejanje su ostali i Opšta bolnica, policijska uprava Bor, opština, stara pošta i muzička škola.

Radnici Toplane su na terenu i otklanjaju kvar što je brže moguće.

Normalizacija u isporuci toplotne energije za grejanje očekuje se u toku dana, saopštila je borska Toplana.

9 KOMENTARA

  1. Ista prica svake godine,pukla cev,stare instalacije! Pa ljudi moji lazima se uvek sluzite!!! Posto nemamo hrejanje a koristimo dodatno gtejno telo,ko ce nama da plati tu struju?Pa mi gradjani naravno! Ovo je toliko strasna i bezobrazna vest da mi se gadi od ovih vasih izjava.Sramota,pa mi u nasem naselju(Naselje Sunce),ni do sada nismo imali adekvatno grejanje,svi u Toplani cute a znaju dobro za nas problem.Zato cemo pored grejanja koje se placa uz kom.usluge placati i struju duplo,jer se dogrevamo?,U pametnoj drzavi direktor podnosi ostavku,a kod nas u Srbiji? Ovo je jedna za drugom laz,pa recite nema uglja,istina vas boli zar n???

  2. …kvar ce resiti u toku dana…dakle to moze biti i veceras! Sa dvoje male dece je i do sad bilo tesko dogrejati stan,jer je grejanje od pocetka grejne sezone nikakvo,a tek sad da ne pricam,predlazem da se sutra skupimo makar mi iz naselja Sunca ispred opstine,mozda im tad dodje iz dupeta u glavu!

  3. U normalnoj drzavi racun bi bio umanjen za svaki dan bez grejanja u mesecu….ali ovo nije normalna drzava odavno…JER SVI CUTIMO!

  4. Hajde da se odreknemo svih kulturno zabavnih dogadjaja u sledećoj godini i sa tim parama da se zamene sve cevi u gradu. Napravite neku stranicu, peticiju… Verujem da bi se i predsednik opstine složio…

  5. Sramota. 24h ostaviti pola grada bez grejanja! Ko će da plati ljudima struju koju troše da bi se ugrejali.

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here