LDP: Bahato ponašanje direktora RTB Bor

1
37

Liberalno demokratska partija (LDP) optužila je direktora Rudarsko topioničarskog basena (RTB) Bor za bahato ponašanje i nestručno vođenje kompanije.

LDP Logo

Saopštenje objavljeno na sajtu LDP-a prenosimo u celosti:

“Nakon što je narodni poslanik Zoran Ostojić na dve sednice narodne skupštine govorio o RTB-u i postavio pitanje “ko kontroliše sredstva Rudarsko topioničarskog basena Bor i da li će RTB Bor biti druga Kolubara” uzburkala se situacija u Boru.

“Opštinski odbor i mladi Liberalno demokratske partije su građanima Bora podelili Bilten sa poslaničkim pitanjem i aktivnostima koje sprovodi LDP Bor, kako bi ih obavestili o svojim aktivnostima i bahatim ponašanjem direktora Blagoja Spaskovskog. Nažalost, bahatost direktora nema granice o čemu svedoči i članak u Večernjim novostima pod nazivom “Generalni direktor RTB “Bor” se opustio – kafanska priča.”, istakla je član biroa Liberalno demokratske partije Radmila Gerov.

Da li ovakav čovek zaslužuje da bude na čelu RTB “Bor” koje zapošljava oko 5000 radnika, pitanje je za Vladu Republike Srbije. Da li je jedini kvalitet koji neko treba da ima za direktora RTB-a partijska knjižica G17 + i to što je na lokalnim izborima bio nosioc liste URSa ilinjegova sposobnost da upravlja preduzećem na stručan i kvalitetan način.

Mi u Liberalno demokratskoj partiji sa žaljenjem konstatujemo da je direktor ipak samo jahač apokalipse koji u kafani zabavlja goste svojim pesmama. Stručnost ispred politike je davno zaboravljen slogan G17 + novi koji ga je zamenio je “mikrofon na prvom mestu, kolektiv na poslednjem!”” – navodi se u saopštenju Liberalno demokratske partije.1 KOMENTAR

  1. Blagoje Aleksandar je slabovido lice nekadasnji tvoj saradnik ,bio je bulduzerista 12.godina potom zavrsio Fakultet politickih nauka u Beogradu.Bio ti je neposredni saradnik u tadasnjem uslovima rukovodjenja na radnickim savetima i informisanju.Kao osoba sada sa posebnim potrebama,a na osnovu Vasegodobvrenja polao sam yahtev u pisanom obliku da me primite na razgovor,kako ste obecali.Ocekujem vasu humanost da primite lice sa posebnim potrebamana razgovor koji je deo zdravstenog stanja ostacvio u RBB-gde ste Vi rada bili direktor.ocemujem prijem kod Vas po dogovoru iz Mozajka.
    Spostovanjem gospodine Direktore nekadasnji saradnjice Aleksandar Blagojevic tel.448576 –062448576

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime