LDP: Bahato ponašanje direktora RTB Bor

Liberalno demokratska partija (LDP) optužila je direktora Rudarsko topioničarskog basena (RTB) Bor za bahato ponašanje i nestručno vođenje kompanije.

LDP Logo

Saopštenje objavljeno na sajtu LDP-a prenosimo u celosti:

„Nakon što je narodni poslanik Zoran Ostojić na dve sednice narodne skupštine govorio o RTB-u i postavio pitanje „ko kontroliše sredstva Rudarsko topioničarskog basena Bor i da li će RTB Bor biti druga Kolubara“ uzburkala se situacija u Boru.

„Opštinski odbor i mladi Liberalno demokratske partije su građanima Bora podelili Bilten sa poslaničkim pitanjem i aktivnostima koje sprovodi LDP Bor, kako bi ih obavestili o svojim aktivnostima i bahatim ponašanjem direktora Blagoja Spaskovskog. Nažalost, bahatost direktora nema granice o čemu svedoči i članak u Večernjim novostima pod nazivom „Generalni direktor RTB „Bor“ se opustio – kafanska priča.“, istakla je član biroa Liberalno demokratske partije Radmila Gerov.

Da li ovakav čovek zaslužuje da bude na čelu RTB „Bor“ koje zapošljava oko 5000 radnika, pitanje je za Vladu Republike Srbije. Da li je jedini kvalitet koji neko treba da ima za direktora RTB-a partijska knjižica G17 + i to što je na lokalnim izborima bio nosioc liste URSa ilinjegova sposobnost da upravlja preduzećem na stručan i kvalitetan način.

Mi u Liberalno demokratskoj partiji sa žaljenjem konstatujemo da je direktor ipak samo jahač apokalipse koji u kafani zabavlja goste svojim pesmama. Stručnost ispred politike je davno zaboravljen slogan G17 + novi koji ga je zamenio je „mikrofon na prvom mestu, kolektiv na poslednjem!““ – navodi se u saopštenju Liberalno demokratske partije.