Lider GG „Borci za Bor” očekuje intervenciju nadležnih organa povodom požara koji je nastao u okolini njegove kuće

Grupa građana „Borci za Bor” sazvala je konferenciju za medije na kojoj su govorili o nemilim događajima koji su pogodili članove ovog udruženja, a za koje gaje osnovanu sumnju da se nisu desili slučajno.

Nakon što je juče primio poziv kojim je obavešten o tome da se u okolini njegove kuće pojavio požar, lider Grupe građana „Borci za Bor”, Dalibor Jović, brzo je otišao na lice mesta gde je video požar koji se širio velikom brzinom.

„Zahvaljujem se vatrogascima. Vetar je bio neprijatelj koji je požar okrenuo na drugu stranu, te je čoveku izgorela brvnara. Opravdano sumnjam da se sve ovo ne dešava slučajno, te očekujemo intervenciju nadležnih organa da urade uviđaj, jer sumnjamo da požar nije izazvan sam od sebe, već da je u pitanju ljudski faktor. Uz to, pre desetak dana našem članu Grupe građana „Borci za Bor”, Oliveru Mitroviću je sipana farba na haubu automobila, nakon čega je policija izvršila uviđaj”, kaže Jović.

Kritika nije zlo, već nešto što može da doprinese da naš grad bude još lepši i bolji, poručuje Oliver Mitrović iz Grupe građana „Borci za Bor”.

„Mi ne upiremo prstom ni u koga, ali pozivamo nadležne organe da reaguju, da se oglase i daju javnosti informacije o ovom slučaju. Borci za Bor se nisu uplašili, nastavljamo svoju borbu, uvek ćemo da pričamo i da se borimo za ono u šta verujemo”, naglašava Mitrović.