Lidl će u nedelju raditi od 4 do 7 sati ujutru za osobe starije od 65 godina

U nedelju, 22. marta, market trgovinskog lanca Lidl u Boru biće otvoren, u skladu sa preporukama nadležnih institucija, u periodu od 4 do 7 časova ujutru kako bi građani stariji od 65 godina, kojima je preporučena samoizolacija, mogli da obave kupovinu ne mešajući se sa ostalom populacijom.

„Trenutnom situacijom u vezi sa širenjem Korona virusa najviše su pogođeni naši potrošači u pomenutoj starosnoj grupi, koji su mame i tate, bake i deke, rođaci i komšije svih nas. Lidl prodavnice su tu da im omoguće da se snabdeju namirnicama, kako bi im olakšali period koji provode u svojim domovima“, navodi se u saopštenju kompanije „Lidl“.

Za ostale potrošače prodavnica „Lidla“ u Boru radiće po novom, skraćenom radnom vremenu od 8 do 18 časova.

Kompanija apeluje na svoje potrošače da u ovakvim situacijama postupaju odgovorno, kupuju u količinama potrebnim za domaćinstvo, poštuju pravilo odvajanja termina kupovine i brinu o sebi i drugima, poštujući smernice nadležnih.

„Lidl Srbija“ zahvaljuje svim kolegama i partnerima, poput dobavljača i špeditera, koji pomažu da proizvodi budu dostupni građanima Srbije.