Lidl počinje sa radom tek 2018. godine

3
290

Maloprodajni objekti Lidla u Srbiji neće početi da rade pre 2018. godine, rečeno je za B92 u kompaniji Lidl Srbija.

lidl

Iz tog trgovinskog lanca kažu da će tada istovremeno biti otvoreni svi planirani objekti.

Pripremajući se za otvaranje, Lidl je pozvao sve zainteresovane kandidate da se prijave na konkurs za buduće rukovodioce prodavnica koji traje do 25. septembra, koji će rad u kompaniji početi 2018. godine.

Poziv je namenjen svima koji imaju najmanje srednju stručnu spremu, dok je iskustvo u radu sa kupcima prednost, ali ne i obavezujući uslov, navode iz kompanije. Lidl traži, kako je navedeno u saopštenju, odlučne ljude, koji mogu da upravljaju radom prodavnice i rukovode timom.

“Onima koji prođu selekciju ponudićemo posao na neodređeno vreme i atraktivnu zaradu, uz obaveznu obuku u inostranstvu u trajanju od minimum devet meseci za koju su pokriveni svi troškovi. Nakon što zaposleni postane rukovodilac i preuzme odgovornost nad prodavnicom, dobija na korišćenje službeni automobil koji mu je na raspolaganju 24 sata, i u privatne svrhe”, poručuju iz kompanije.

Kandidati se traže u gradovima u kojima Lidl planira da otvori svoje prodavnice, piše u saopštenju, a reč je o Beogradu, Boru, Valjevu, Vršcu, Gornjem Milanovcu, Zrenjaninu, Inđiji, Jagodini, Kikindi, Kragujevcu, Kruševcu, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Pančevu, Smederevu, Somboru, Subotici, Užicu, Čačku i Šapcu.

Kako je nedavno rečeno u toj kompaniji, izgradnja objekta u Smederevu je završena, dok su u poodmakloj fazi i gradilišta u Zrenjaninu, Boru, Šapcu i u Ulici Vojislava Ilića u Beogradu.

Početkom avgusta počela je gradnja na još pet lokacija: u Subotici, Novom Sadu, Nišu i dve beogradske opštine – Borči i Vidikovcu.

U toku je izgradnja velikog logističkog centra u Novoj Pazovi iz koga će se ove prodavnice snabdevati.

“Iako će izgradnja centra i pomenutih prodavnica biti završena sledeće godine, Lidl planira početak rada sa potrošačima tokom 2018. godine, otvarajući više prodavnica istovremeno”, rečeno je u toj kompaniji.

(Tanjug / B92)

3 KOMENTARA

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here