“Lidl” u Boru se otvara u oktobru?

2
2539

Maloprodajni objekti nemačkog trgovinskog lanca “Lidl” biće otvoreni u oktobru, saznaju “Večernje novosti”. U prvoj grupi biće otvoreno najmanje deset prodavnica, među kojima bi mogla da bude i ona u Boru.

“Lidl” market u Boru / Foto: Ivan Mitrović (www.bor030.net)

Izgradnja maloprodajnog objekta kompanije “Lidl” na “četvrtom kilometru” u Boru počela je pre dve i po godine. Objekat je odavno završen i čeka prvi kupce.

“Lidl” je u Srbiji, pišu “Novosti”, već primio u stalni radni odnos oko 1.000 radnika koji su prošli plaćene obuke u zemljama regiona u kojima ovaj trgovinski lanac posluje.

List je preneo da je roba već u prodavnicama a da radnici uvežbavaju buduće zadatke.

“Potrošači nas željno očekuju i raduje nas njihovo uzbuđenje oko otvaranja, a možemo reći da smo i mi jednako uzbuđeni. Činjenica je da se “Lidl” za otvaranje svojih prodavnica u Srbiji temeljno priprema, što podrazumeva zapošljavanje velikog broja kolega, ali i pravovremene obuke za njih, određivanje asortimana i testiranje redovnih procesa rada, poput poručivanja i isporuke robe”, rekla je rukovodilac Korporativnih komunikacija Lidl Srbija Martina Petrović.

Dodala je da će “Lidl” datum otvaranja podeliti sa svojim potrošačima nakon još nekoliko važnih koraka koji kompaniju očekuju u procesu pripreme.

“Ono što ostaje kao naš dogovor i obećanje je, da će potrošači u Srbiji imati priliku da obave kupovinu u “Lidlu” do kraja godine”, kazala je Martina Petrović.

(Bor030 / Beta / Večenje novosti)

2 KOMENTARA

  1. Da to je primena najboljeg marketinskog trika Cekanje kao sto je ljubav najlepsa dok se ceka….i prvi dan ce svi da navale da se ogrbu nesto za dzabe u stilu mufte i sirce je slatko

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here