Lopovi odneli izmenjivač toplote

0
15

Radnici Javno-komunalnog preduzeća “Toplana” utvrdili su juče da su lopovi ukrali izmenjivač toplote iz podstanice u samom centru grada.

Udar na gradsku imovinu se nastavlja. Nakon što je napoznata grupa lopova pre desetak dana odnela 12. bandera i podstanicu, juče je nestao i vredan izmenjivač toplote.

Povodom ovog slučaja oglasilo se saopštenjem rukovodstvo JKP “Toplana”.

Nakon nedavnog otuđenja kompletne toplotne podsatnice koja se nalazila u staroj školi 3. Oktobar, juče u popodnevim satima radnici JKP ”Toplana” Bor primetili su nestanak izmenjivača toplote (sa bakarnim cevima) na adresi Trg oslobođenja br.4.

Upozoravamo da ako se bude nastavilo sa bahatim ponašanjem prema imovini JKP ”Toplana” Bor doći će do ozbiljnih problema u isporuci toplotne energije za pojedine delove grada.

Ovom prilikom JKP ”Toplana” Bor apeluje na građane da, ako primete neovlašćena lica, da samoinicijativno preduzimaju bilo kakve radnje na priključnim šahtama, podstanicama, kao i drugim objektima sistema daljinskog grejanja, a koja su vlasništvo JKP ”Toplana”Bor, prijave na tel. 426-398, kako nam se slične situacije ne bi ponovljale.

JKP ”Toplana” Bor nastaviće i ubuduće, da preduzima sve što je u njenoj moći da zbog nesavesnih lica, ostali korisnici usluga ne budu oštećeni u isporuci toplotne energije, navodi se u saopštenju JKP “Toplana”

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here