Lost Paris Tapes (the Doors Tribute band) ovog petka u Darkwood-u

0
49

Lost Paris Tapes (the Doors Tribute band) iz Vrbasa nastupaće u petak, 26. juna u borskom klubu “Darkwood”.

lostparistapes

Ovaj kvalitetan muzički sastav čine četiri iskusna muzičara koji su se okupili krajem 2011. da sviraju pesme benda The Doors.

Od svog početka bend je prošao kroz razne periode, kako kroz promenu dvojice gitarista, pa do dolaska novog (ujedno i stalnog člana benda), pa sve do rada u studiju Roberta Telčera (Partibrejkers, Veliki Prezir) i snimanja pet numera.

“Ideja za ovaj muzički projekat prikazala se kao veliki uspeh za nas, najviše u moralnom polgedu a, samim time, odrazilo se na neverovatnu publiku koju ‘the DOORS band ima svih ovih decenija’. Činjenica je ta, da bend uveliko radi po celom regionu i Evropi”, poručuju iz benda Lost Paris Tapes.

Najveći uspeh grupe je nastup na jednom od najpriznatijih ‘tribute to the Doors’ festivala ( Feast of Friends) koji se održava u Magdeburgu (Nemačka) na kom’ je bend nastupio u julu mesecu 2014. godine.

Pored toga, kao glavni headline band prvog dana prestižnog “In Wires festivala”, koji se održava u Užicu, bend je imao veliku čast da nastupi i samim tim, dokaže, da, Morrison i ekipa i dalje žive u svakom od nas, gde god se našli.

Bend čine: Poldruhi Feđa (vokal), Borislav Kuga (piano, bass piano), Pesalj Pavle (gitara) i Marko Kravić (bubnjevi).

Cena ulaznice je 200 dinara, a svirka počinje oko 22 sata. 

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime