Majdanpek u izbornoj kampanji

0
33

Lokalni izbori u Majdanpeku biće održani 7. septembra, a više od 18.000 građana moći će da se opredeli između sedam izbornih lista.

izbori-2014-glasacka-kutija

Građani će moći da glasaju na 41 biračkom mestu za 31 odbornika, rekao je Tanjugu predsednik opštinske izborne komisije Dejan Škorić.

On je naveo da je proglašeno sedam izbornih lista i da u sprovođenju dosadasnjih izbornih radnji nije bilo nikakvih problema.

Proglašene su izborne liste “Aleksandar Vučić – Srpska napredna stranka”, “Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije – PUPS- Jedinstvena Srbija- Socijademokratska partija Srbije” kao i, pod rednim brojem tri lista Demokratske stranke.

Sledi, na biračkom listiću pod brojem četiri lista nacionalnih manjina pod nazivom “Vlaška stranka” a potom pod brojem pet lista Grupe građana “Okupljanje za Majdanpek i Porečje” koju čine predstavnici LDP, NDS, URS,..

Na izborima učestvuje i lista Grupa građana “Dosta je bilo – Saša Radulović” kao i pod brojem 7. izborna lista “SPO – Iskreno za Majdanpek – Vladimir Božić”.

Građani Majdanpeka biraju 31 odbornika u lokalnoj parlamentu, jer je Vlada Srbije 30. maja raspustila je Skupštinu opštine i obrazovala Privremeni organ za obavljanje neodložnih poslova do konstituisanja novih nakon izbora.

(Tanjug)POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime