Malagurski: “Niko mi ne odgovara na zahtev za nove termine za premijeru filma Težina lanaca 3 u Boru

3
903

Nakon što je borska premijera filma “Težina lanaca 3” otkazana iz, kako je navedeno, tehničkih razloga, poznati srpsko-kanadski reditelj Boris Malagurski izjavio je da i pored obećanja nove termine za projekciju filma nije dobio.

Nakon premijere u velikom broju gradova širom Srbije i ogromnoj zainteresovanosti u regionu, novih termina za borsko prikazivanje trećeg nastavka serijala “Težina lanaca” još uvek nema.

“Obećali su mi da ću u vrlo kratkom periodu dobiti nove termine za projekciju filma “Težina lanaca 3″. Pitao sam pre par dana, ali mi niko ne odgovara. Nisam siguran hoće li njihovo obećanje biti ispunjeno. Ja se još uvek nadam da hoće”, istakao je Boris na svom Instagram profilu.

Malagurski je dodao i to da se slična situacija desila i u Smederevu, gde je premijera takođe otkazana iz tehničkih razloga.

“Ako je cilj bio da projekcije u Boru ne bude, bolje da su mi odmah tako i rekli. Ipak, iskreno verujem da nije tako”, zaključio je reditelj.

3 KOMENTARA

 1. Malagurski daj instrukcije za kupovinu trilogije dokumentaraca.
  Nisam video da ih ima na kiosku gde sam svojevremeno kupio prvi deo.Evo ideje medijum za zapis neka bude flesh memorija.Molim te odgovori u sledecem komentaru jer Bor030 nema forum u okviru sajta.Pozdrav , revolucija je sada.

 2. Jeste zanimljiv je dokumentarac nema sta.
  Ali sta je sa multimodalnim hipersonicnim cetverotockastim kolokotrljajucim kolovozima tj putevima odnosno autoputevima koji trebaju spojiti Crno more sa Atlantskim okeanom i nakon izgradnje subatlantskog haj tek vakuumskog cilindricnog prolaza dapace spojiti Bugarske luke sa Njujorkom?
  I ko iz vlasti neprekidno blokira izgradnju ovog koridora a ubacuje nam nebulozni koridor preko DespotOvca kroz najnenaseljeniju i samim tim od bezrepih cistu oblast Srbije?
  A svako zna da ce izgradnja ovog koridora doneti jos vece zagadjenje djubretom preostalih oaza zivotinja i malih ekosistema.
  A izgradnjom istocnog koridora privukli bi strashne investktitore da uloze eto sto da ne u fabrike za reciklazu evropskog djubreta kao u Bugarskoj i Rumuniji.I lakse bi do nas moglo da stize djubre u vidu polovnih automobila koji ako se ne prodaju u Srbiji mogu da se rasporede po nasim livadama i lugovima.Da oplemene nasu isposhcenu zemlju .

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime